TÜRKİYE DEĞER ÖDÜLLERİ

4. Türkiye Değer Ödülleri: Yardımseverlik

  • Tarih : 01 Ocak 2015
  • Bitiş : 11 Mayıs 2015

    2014-2015 eğitim öğretim döneminde Milli Eğitim Bakanlığı ve Ensar Vakfı Değerler Eğitimi Merkezi’nin işbirliği ile düzenlenen 4. Türkiye Değer Ödülleri projesine ülkemizin her yerinden on binlerce öğrenci ve öğretmenin başvurusu ile başlayan ve kademeli olarak zorlu birer değerlendirme süreci ile devam eden 4. Türkiye Değer Ödülleri, Türkiye Finali Seçici Kurulları’nın değerlendirmelerini tamamlayarak Türkiye Derecelerini belirlemesiyle nihayete ermiştir.

    Bu süreç içerisinde Değer Ödülü kategorisinde ve Eser Ödülü kategorisinde öğrencilerimizin ve öğretmelerimizin Türkiye Değer Ödülleri Projesine göstermiş oldukları ilgi bizler için gurur kaynağı olmuştur.

    Türkiye Değer Ödülleri Değer Ödülü kategorisinde öğrencilerimizin “Yardımseverlik” yaşantılarını okurken, ülkemiz ve insanlık için gönülleri dünyalar kadar geniş, samimi ve merhametli bir neslin ayak seslerini işittik. Eser ödülü kategorisinde ise öğrencilerimizin saf ve duru zihinlerinden, muhayyilelerinden çıkan hikâyeler, şiirler, resimler, afişler ve filmler okullarımızın kültür ve sanat cevherlerini bizlere gösterdi.

    4. Türkiye Değer Ödülleri kapsamında projeye katılan ve emek veren tüm öğrencilere, onları yetiştiren öğretmenlere, okullara ve tüm ailelere şükranlarımızı sunuyoruz.

    11 Mayıs 2015 Pazartesi günü saat 19.00’da İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda Türkiye’nin Değerlerinin ödülleri ile buluşacağı 4. Türkiye Değer Ödülleri Türkiye Finali Ödül Töreninde sizleri de aramızda görmekten onur duyacağız.

     





    Ayrıntılı bilgi için websitemizden detaylara ulaşabilirsiniz.